Danışma ve Bilgi Hattımız

0 312 466 6100 pbx
0 212 293 7200 pbx

LiveZilla Live Help


work and travel ile ne kadar kazanırım

 

work and traveL


PROGRAm SÜRESİ

 



WAT Programına, Üniversitelerin kapanış ve açılış tarihlerine göre 2, 3 ya da 4 ay lık sürelerle katılabilirsiniz.

Amerika`da yasal olarak çalışabilmek için gereken J-1 vizesi en fazla 4 aylık verilir ve bu süre uzatılamaz.

 

Work&Travel Öğrencilerimizden Mektuplar

Örnek iş listemizden işinizi belirleyin

ÖrnekÇALIŞMA
YERLERİ





work and travel iş listeleri


 


 

 

Daha Fazlası